Stötta med stipendier => Lika många tjejer som killar nu!

Alla vi som stöttat med stipendier kan nu vara oerhört stolta. Målet har nåtts fort att få fler tjejer att gå längre i skolan & ha lika många tjejer som killar i skolorna har ! Tjejstipendierna för alla tjejer från årskurs 6 har gett en enorm effekt.

Skolåret i Liberia startar i November. Därför hoppas vi att ni som vill stötta kan göra det nu. Inte minst är det väldigt bra timing att låta t ex kommande julklappar göra nytta redan nu. Vill du ordna det, så kostar ett tjejstipendium 450:-. Swish 123 618 18 20, eller på bankgirot som är 876-6834. Sen kan du ladda ner ett gåvobevis här, vips så är bästa julklappen klar.

Se på den enorma effekten om man ser på fördelningen mellan killar och tjejer från årskurs 6 och uppåt, då unga kvinnor annars typiskt slutade för ”att inte kosta för familjerna”.

Bravo! #girlsgetequal

På totalen i skolorna ser fördelningen ut så här.