Egenutbildning igång av lärare under Covid-19- mha RACHEL

Nu är egenutbildningen av lärare i full gång på tre stycken skolor i Lofa (Lukasu, F Bambayan och Koilahun). Lärarna följer ett eget veckoschema där de lär sig både att använda datoriserade undervisningen bättre med sina elever framåt, samtidigt som de även förbättrar sig i olika kunskapsområden. I de tomma skolorna sitter nu lärare på säkert fysiskt avstånd och studerar. Programmet pågår i 8 veckor, nu är andra veckan i full gång. Varje vecka görs uppföljning och egenutvärdering av lärarna. Så här kan det se ut när en lärare summerar sin vecka.

Tack för gåvor under senaste perioden till det här projektet!
Immi Adamsson, JOHAN HANZE, ANNA CARIN ÖSTLUND, JOHAN GRUNDSTRÖM ERIKSSON, CARINA LARSSON, Marko Rämö, Petter Börsum, Roger Häggqvist, THOMAS JOHANNESSON, Stefan Forsmark, Anna-Brita Henning

Skolutvärdering-lärare-Rachel