Nu ska vi bli fler mot ebolan ! Snart mer i Expressen mm och ny kampanjsida

Idag så kommer möjligheten att hjälpa enkelt och snabbt mot ebola att synas på Expressens hemsida under en tid framåt. Det beror på Björn Öberg, som bodde i Liberia som liten. När han såg det vi alla gjorde, tyckte han möjligheten att hjälpa snabbt skulle förtjäna att nå ut mer till fler – för mera snabb hjälp till de drabbade. Han fick direkt sin arbetsgivare Masscreation att bjuda på arbetstiden för ett team att hjälpa till. Liisa Kiviloog och jag träffade dem dagen efter Björns förslag, på mötet satt åtta personer sugna och redo att hjälpa till. Nya hjältar! De har jobbat hårt. De har hårdkört den stora kreativa delen i deras hjärnor och dragit fysiskt i alla tåtar och inspirerat Expressen och Bizkit att bjuda på annonser. En kampanjwebsida som kompletterar den ordinarie har skapats tillsammans av Masscreation och Experion Technologies på en enda lång dag. Nu ska vi blir fler som kan hjälpa mer. Snabbt.

Tack Björn & Co  på Masscreation!  If there is a will – there is a way.

http://www.klorinmotebola.se/

klorin mot ebola site