Utdelningen i Lofa County nu i Voinjam (Lofa) – har nått ut till två eboladrabbade distrikt

Ny uppdatering från utdelningen i Lofa County. Man har nu kommit till Voinjama, huvudstaden i Lofa efter att ha delat ut förnödenheter till två ebola drabbade distrikt längs vägen, bland annat till de i karantän. Pga att presidenten besökt området (avspärrningar) och att vägarna varit så dåliga så har transporten tagit tid. Utdelningen fortsätter nu med mindre fordon till distriktet Quadugboni som drabbats hårt av Ebola.

Om ni undrar vad som händer efter att man satt in pengar på bankgirot 876-6834.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ny uppdatering från utdelningen i Lofa County. Man har nu kommit till Voinjama, huvudstaden i Lofa efter att ha delat ut förnödenheter till två ebola drabbade distrikt längs vägen. Pga att presidenten besökt området (avspärrningar) och att vägarna varit så dåliga så har transporten tagit tid. Utdelningen fortsätter nu med mindre fordon till distriktet Quadugboni som drabbats hårt av Ebola.