Årets julhandel har börjat – mot ebola – nu när det behövs, inte sen

Julhandeln har börjat i helgen ! Läs hur det går !
Köp nu när det ger mest nytta!

Hur man kan hjälpa praktiskt står här.
Metoden: Läs här om hur vi gör det enkelt och snabbt. 
Broschyren: UtbFond_Ebola_AretsJulklapp_A4folder_2014-10-17
Bankgirot är 876- 6834 – om man använder det kommer det inom en vecka motverka smittspridningen.

I Liberia är teamet i full gång med utdelning i Lofa. Det är långt ut – så inga bilder ännu. Mer info kommer!

Tack alla  goda smarta snabba vänner, t ex Sofija, Richard och Petter som har egna konsultföretag. De köper sina goda julklappar till kunderna nu innan jul – nu när de gör nytta. Inte sen. Precis som de gör i sina uppdrag hos kunder – snabbt, bra, effektivt och där när de behövs.

  • Elvaelva Kommunikation & Sofija Strindlund – 15 000 (alltså 150 lådor klorin)
  • Visinge Konsulting & Petter Börsum – 10 000 (100 lådor klorin)
  • Zimzon & Richard Allgårdh – 10 000 (100 lådor klorin)

Stort tack till JGP Förvaltning som skänkt 25 000:- (motsvarar 6400 portioner ris), Patricia Lazzaro som ger bort ett lärararvode hon skulle fått på 7 200:- och alla andra som stöttar ekonomiskt i vår gemensamma kamp att förebygga spridningen av ebola.

Sen tackar vi Björn Öberg och teamet på Masscreation som skapar allt mediamaterial vi behöver. Nu har de hjälpt oss igen – genom att tillsammans med Expressen få synas hos Expressen. Härligt Stefan Andersson & Expressen – helt i linje med mottot ”Berättande som berör. Bravo! Bravo!

Linda Lidman som samlade in massa pengar i en tävling hos kollegorna på Sectra har bestämt sig för att ägna en hel dag – för att bara jobba med att ringa Norrköpings och Linköpings företag och berätta hur lätt det är fixa bästa julklappen till kunder och medarbetare redan nu.

På facebook sprids kampanjen för fullt. Det är toppen. Men glöm inte att prata med dem du tror kan vara intresserade. Det är det mest uppskattade sättet att få en fråga och mest effektiva. Ett riktat mail är också bra.

Hoppas årets julhandel blir slår alla rekord och tidigare än nånsin – slå till nu när det behövs.

broschyr bakom framsidan broschyr