God Jul !

I år är det dags att slå till på julklappen så länge innan jul som möjligt. Privat. Företag. Nu startar vi nästa fas.

Ingen kan undgå den hemska katastrofen som sker i Västafrika. Vi har gjort flera snabba insatser mot Ebola. Med stöd har vi sett till att 100% av gåvor snabbt omvandlas till förebyggande spridningshjälp långt ut i drabbade byar strax efter att gåvan sker. Behoven är fortfarande mycket stora – att hjälpa snabbt på ställen där inte de stora hunnit komma ännu.

Kampen mot Ebola är mycket att bestämma sig fort och sedan utföra fort. Vi startar hela tiden upp nya hjälpsändningar till de som behöver mest. Läs här om hur vi gör det enkelt och snabbt.

Nu startat vi nästa fas av kampanjen. Vi ber företag och privatpersoner att tillsammans omvandla kommande julklappar till ett stöd mot ebolan. Nu när det behövs. Inte sen när insatsen är värd en bråkdel innan jul. Spridningstaken är en dubblering var tredje vecka. Då är det inte läge att köpa en sådan julklapp vid jul.

Hjälp oss att tillsammans göra en mycket  viktig insats. Du kan:

– köpa julklappar till de som redan har det mesta redan nu

– berätta för dina vänner om det här. Berätta tydligt.

-berätta för din VD, eller de företagare du känner att det här är en handlingskraftig julklapp att köpa nu! Många bolag ansluter och stödjer i kampen mot Ebola. Det är ett bra läge att vara med!

Här är en folder du kan printa och använda, överallt. Ladda ner och skriv ut. UtbFond_Ebola_AretsJulklapp_A4folder_2014-10-17

Bankgirot är 876- 6834

broschyr bakom framsidan broschyr