Hjälp till avlägsna byar, bilen fastnar och teamet fast i Kakata

I natt fick vi den här rapporten från teamet. Mödosam dag igår, men teamet har nått ut till avlägsna delar, t ex Molon Town med 500 invånare. Molon Town har fått 40 handtvättshinkar, 640 flaskor klorin, 3100 portioner ris, 113 liter matolja och 6000 påsar med tvål. Att ge dem ett hjälp att förebygga smittspridning och få lite bättre matsituation och motståndskraft kostar alltså ca 10 000:- Ett bra nyckeltal om man undrar vad pengarna går till och räcker till.

Fortsätt stöd oss att göra mycket mer av det här som funkar och händer snabbt.
Bankgirot är: 876-6834

Teamet fastnade på hemvägen pga restriktioner att resa nattetid. Se nedan vad som delats ut igår. Och se bilderna !

”We are unable to reach to Monrovia tonight, on our way from the back of Bassa, due to restriction on the movement of people from 11:00 pm. We are forced to sleep in Kakata, hoping to reach to Monrovia in the morning.”

Last day counts in phase2 Grand Bassa

Detta bildspel kräver JavaScript.