Mer än 1 miljon kronor mot Ebolan ! Fas 3 ”övertecknad”! Bravo alla! & Tack Carbomax AB!

Idag 14:e Oktober har Utbildningsfondens snabba kampanj med förebyggande insatser mot spridningen av Ebola i Liberia samlat in mer än en miljon kr! Kloka företaget Carbomax AB slog idag igenom vallen med sin gåva på 100 000:-, stort tack. Läs mer om varför de stöttar nedan.

Bravo alla givare !! Bravo alla som berättar!!

Känn på talen, de är stora:
2700 handtvättshinkar, 75 000 klorinflaskor, 1258 kartonger tvål, 257 000 portioner ris och 6440 liter matolja.  Och ända ut till behövande i otillgängliga områden. Allt för drygt 1 miljon kronor. Varenda krona till ändamålet enligt Utbildningsfondens stadgar.

Sedan idén med ”Fredagsmysinsamlingen” med temat att byta ”lådvin mot klorin” den 19:e September har vi tillsammans skapat något mycket större.  Stödet till Margibi i fas 3 överträffar budgeten rejält och når nu 486 000:- !

Det här är våran favoritbild som kom i natt. Den säger allt. Den visar vårt team som åkt långt ut med material till drabbade. Kvinnorna i kanoten har gått flera timmar för att ta emot materialet. Om ni undrar var våra insamlade pengar tar vägen och om de uppskattas och gör nytta…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så var det nya hjältar…

Kloka företaget Carbomax skänker 100 000:- till de behövande i Margibi. Robert Idegren på Carbomax berättar att ”de stödjer för att det är ett okomplicerat snabbt stöd och för att alla bör bidra efter förmåga för att stoppa ebolan. Tillsammans kan vi stoppa den om insatserna görs snabbt.”

Vi har dessutom fått en fantastisk privat gåva på 50 000 och ännu fler. Stort tack alla!!

Carbomax