Julklappstips ! Ge bort tjejstipendium för 450:-/läsår

KÖP TJEJSTIPENDIUM FÖR 450:-/läsår Stipendierna får fler tjejer att gå kvar i skolan. Tyvärr tvingas just tjejerna sluta i tonåren av kostnadsskäl. Det ändrar vi på tillsammans. Intresset är stort vid skolorna, så passa på att ge bort en riktigt fin och viktig gåva till jul.

Swish: 123 618 18 20 / Bankgiro: 876-6834
Ladda ner gåvobevis här: https://utbildningsfonden.org/gavobevis/

Vi tackar våra trogna stora givare/sponsorer Tedde Jeansson Sr, Erik Mitteregger, Stefan Forsmark, Largus AB, Max Mitteregger Kapitalförvaltning AB, Youni AB, Mats Oretorp och Visinge Consulting AB.

För gåvor senaste perioden tackar vi även Anna-Brita Henning, THOMAS JOHANNESSON, LOTTEN ZETTERSTRÖM, KARIN FORSLIN, ANNE LÖFKVIST, MARIE ENBUSKE, GÖSTA PLANCK HENNING, Bodil Hildemar till Carina Jansson, Helena Israelsson, Stina Sandgren, Petter Börsum, EMILIA BJERLESTAM, KIVILOOG EMILSON,LIISA till Anders Perul, Bodil Hildemar, Sofia Sandgren Massih, KOCKUM BERNDT och en anonym för dubbling under Black Friday.

I Liberia startar skolorna upp läsåret 2020/2021. Intresset bland tjejer att fortsätta i skolan ökar med stipendierna. Och tjejer som slutat kommer tillbaka. Tack alla som kan stötta!

The school student leader at Lucasu – a leader talent