Fredagsnews! Nu är budgeterna täckta! Tack Tedde Jeansson Sr!

Ikväll blev budgeterna täckta för de två skolor som ska byggas! Vi tackar Tedde Jeansson Sr för ett stort generöst kompletterande bidrag ikväll för att komma i mål. Då kan vi kicka igång projekten. Två nya skolor med 6st klassrum ska byggas där det behövs mest, en i Margibi County (se bilden) och en i Lofa County.

För den som inte hunnit med på bankgirot 876-6834 så kommer vi använda det till skolmaterial när byggena är klara under hösten. Effektiva projekt i ett land med BNP på ca 9:-/dag gör att alla svenska gåvor blir stora.

Utanför Mother Artis - kvinnor i rött

Utanför Mother Artis – kvinnor i rött

Mother Artis: Det är en tillfällig bambubyggnad efter att man tvingats flytta.

Mother Artis: Det är en tillfällig bambubyggnad efter att man tvingats flytta.