SISTA KLORINPROJEKTET eller SKOLHJÄLP ? = två goda julklappar !

KLORIN TILL JUL !
Vi kommer innan jul göra en sista viktig insats mot Ebolan – denna gång i Monrovia. Vi har idag beslutat att det blir sista projektet i den formen mot Ebolan som Svenska Utbildningsfonden genomför – vår satsning har varit viktig och påverkat uppskattningsvis 20 000 – 30 000 personer snabbt där det behövts allra mest. Vill du stötta den sista insatsen och ha hjälpt drabbade redan till jul, så är sista dagen för bankgiroinbetalning på 876-6834 torsdagen 10/12 (eller 11/12 om ni informerar oss separat).

SKOLHJÄLPEN !
Vi kommer därefter fokusera helt på eleverna och skolornas öppnande i sviterna av Ebolan– även om vi inte vet än när det sker. När det sker har alla skolor och elever drabbats hårt – mänskligt eller ekonomiskt. Vi kommer förbereda för att hjälpa de skolor vi stödjer det är vår ordinarie verksamhet. Mer information om skolorna finns på hemsidan. Vill du redan idag stödja den satsningen som julklapp – märk det ”Skolhjälp”. Stöd som kommer in efter 12:e December kommer gå till skolstöd i sviterna av Ebolan. Vi har alla tillsammans gjort en fantastiskt viktig insats, inte minst på de platser där större organisationer haft ledtider för att få igång stöd, eller inte nått ut. Ebolan är fortfarande ett stort problem i Liberia, men nu är vår roll en annan. När projektet är slutfört kommer det rapporteras.
Vi hoppas ni gillar det vi gör och vill fortsätta stödet till Liberias mest drabbade !