Vänner, Antrop, East Capital, Largus …Margibi-projektets insamling nära nu…

Ebola fas 2 är i full fart med hjälp till utsatta delar av Grand Bassa denna vecka. Sen bär det av till ännu mer avlägsna delar i Lofa County nästa vecka. Insamlingen till Margibi har gått bra, så vi vet nu att vi har samlat in: 316 200:- av de 350 000:- vi har som mål.  Vi startar upp Margibi-projektet nu, men håller insamlingen öppen några dagar till, eftersom det kan öka omfattningen. Även sena gåvor kommer med i det projektet. Vi lånar av våra skolprojekt, där vi har en del ej använda medel på plats i Liberia.  Så bara vi har gåvolöftet från dig, så kan din gåva användas direkt i projektet.

Alla hjältar i Margibi listas längre ner, tack var och en! Efter stora gåvan av Björn Falkeström, har vi även fått stora gåvor av East Capital AB, Largus AB och Peter Henning. Varje gåva, stor som mindre, ger stor effekt när behoven är extrema och en låda klorin kostar 100:-. Tack till alla!

Så här resonerade det senaste företaget Antrop AB, som valde att satsa pengar i kampen mot Ebolan.

Vi på Antrop AB har följt ert arbete och är imponerade av er snabbhet från tanke till handling. Vi vill därför bidra så snabbt som möjligt, eftersom Ebola-utbrottet måste bekämpas omgående. Det ni gör är konkret och stödjer människorna i en regionen som verkligen behöver hjälp direkt.

Antrop bild

Vi tackar alla nedanstående hjältar som sett till att hjälpen till Margibi kan ske och i denna omfattning:

AMELIE PLANCK, ANNA SJÖGREN, Anna-Frida Rodin, ANN-CHRISTIN EIMAN, Antrop – Research and Design Agency, BARBRO SVINHUFVUD, BERNDT KOCKUM, BJÖRN OLOF FALKESTRÖM, CHARLOTTE HJUKSTRÖM, Cia Zingmark, CONNY JÖNSSON, East Capital AB, EMILIA BJERLESTAM, ERIK MARKENSTEN, FREDRIC CALLES, FRIDA EGERLID, HANS-HUGO GNADEBERG, JENNY REITHNER , JONAS MÅRTENSON, JOSEFIN SKELANDER, JÖRGEN PALM, KATJA SVENSSON, KERSTIN BERGQVIST, LARGUS AB gm Erik Salén, MARIA CALME, MARIE ENBUSKE, MIKAEL LUNDIN, Mårten Fäldner, ORVAR ALNESJÖ, Peter Henning, PONTUS BJÖRNSSON, PONTUS ÖDQVIST, RAHMI KUBILAY KULBAY, RICHARD GOLDMAN, SJÖDELLS FÖRLAG AB, STEFAN LINDHOFF, SUSANNA MAGNUSSON, ZANDRA SALOMONSSON