Alla hjälper till i Selega Borzie och Gbegbedu

Vi får flera gånger i veckan fantastiska bilder och filmer på framdriften i projekten. Det ger engagemang och en löpande fin kontroll på framdriften. Vi slås mycket av hur alla i byn engagerar sig och hjälper till. Det är ett krav vi har. Men det är också något som rätt platser tycker är självklart.

I Selega Borzie omrenoveras hela takkonstruktionen och byggnaden. Snart ska den vara helt klar. Och den miserabla icke fungerande gamla skolbyggnaden i Gbegbedu ska bli helt ombyggd och med ett kompletterande annex. Så att skolorna funkar. Så att alla får plats. Så att eleverna kommer till skolan.

Här kommer några av alla härliga bilder som nått oss senaste tiden. Alla hjälper till. Och vi försöker löpande påminna och påverka säkerheten på det arbete som utförs av lokal partner. Barnen bär traditionsenligt säkert på huvudet.

Vi tackar våra fantastiska sponsorer och givare Largus AB som stödjer med 350.000:- samt Tedde Jeansson Sr som stödjer med ytterligare 300.000:-, Förvaltnings AB Fjällbörken 80.000:- Mats Oretorp 50.000:-, Peter Henning 50.000:-, Youni AB 50.000:-, Visinge Consulting AB 30.000:-, Familjen Lassen 10.000:-  Senaste perioden tackar vi även Henry Hellered och Familjen Nordén. Vi uppmärksammar fler givare i kommande inlägg.

Vi tackar för gåvor till minne av Marianne Wijsktröm genom familj och vänner.

Det spelar ingen roll att vi kan vara oerhört effektiva med projektmedel, vi är helt beroende av alla er fantastiska givare. Tack !

Så här fint börjar det bli i Selega Borzie.

Påminnelse nedan om hur den inte fungerande skolan i Gbegbedu såg ut vi starten.

Men här börjar det också hända grejjor nu. Och alla hjälper till när skolan ska bli större och fungera.