Hur ser en budget för 4 st skolprojekt egentligen ut?

”Vad fan får man för pengarna?”, som sagts förr. Det är ju alltid bra att förstå det. Då kan man själv göra sin egen bedömning. Vi är stolta över hur finansieringen används helt lokalt, med lokala inköp och byarnas invånare som får stödet hjälper till. De hjälper till med allt de kan, dvs arbetet, lokala plankor, sten, grus etc som de kan bidra med. Övriga råvaror betalar vi. Lokal projekt- och teknisk ledning betalar vi vår lokala Liberianska partner VPS för. 100% av gåvorna går till projektens budget. Alla projekten sker längst ut på landsbygden där behoven är som störst, det förklarar transportkostnaderna.

Så till dig som redan stöttat eller har möjlighet och vill, nu kan du enkelt se vad din gåva räcker till. Vi samlar nu till ett fint 5:e projekt som vi vill starta i Januari-23.

Swishen är öppen på 123 618 18 20, eller bankgirot 876-6834