Uppdatering om skolor och tack för gåvor !

Liberias skolor är fortfarande stängda, även om ingen observerad samhällsspridning finns. Landet har oerhört starka restriktioner på befolkningen, som vi berättade i förra inlägget.

Parallellt jobbar teamet lokalt på med att att färdigställa årets projekt, vilket kan bli lite svårare – eftersom resor begränsas. Däremot var merparten av alla arbetena klara, men den viktiga hanteringen vid överlämning var ännu inte klart.

Vi har kontakt och bevakar såklart allt som sker extra noga just nu och hoppas på att allt kan komma igång igen. Precis som resten av världen hoppas. Senaste perioden har tagit tillbaka många liberianer tillbaks till skräcken under Ebola-utbrottet. Det här är annat, men skadar just nu den lilla ekonomin hårt.

Mer glädjande nyheter…… Tack alla som stöttar !

A BIG STEP ! Drawing by Alexander McKay during the Ebola outbreak in 2014-2015

För gåvor i samband med Anna-Brita Hennings jubileumsdag tackas:

Eskil Albertsson, GÖSTA PLANCK HENNING, JOHAN PAPPILA, Erik Agerman, Hans Pappila, Kerstin Olander, RYLANDER LARS-OLOF, ANN-MARIE JOHNSSON, Gun Öberg, Lars Pappila, Kjell Palmqvist, Staffan Planck, Siv Bernstein, ARESCHOUG ORRE MARGARETA, Helena Jensen, Wiveca Zacharias, Sofia Sandgren Massih, Barbara Nathanson

För andra gåvor under senaste perioden tackar vi:

Andreas Käll, Gåva till minne av Göta Hurtig gm Anna-Brita Henning, Johan Magnusson, Wilton&Sophies pärlandeinsamling gm LINDA SAKKET, Karin Solveig Kähler, Lena Börsum, Lotten Monica Zetterström, Lena Sjödell, John Thunborg, Henrik Larsen, LJUNGBLOM,CHRISTINA, Bodil Hildemar, Amelie Planck, THOMAS JOHANNESSON, ZONNY CLEVHAGEN, PATRIKSON,GABRIELLA, Ingrid Salén, Anna-Brita Henning, Largus AB, GÖSTA PLANCK HENNING