KÖP SKOLTAK !! Dubbla gåvan kring Black Friday * Swish: 123 618 18 20 **

** RESULTAT  = Totalt 32530: – TAK-TACK TILL SKOLTAKSHJÄLTARNA NEDAN !! ****
Hälften av en glad givare som dubblade. 

Kidsen tackar alla som var med i kampanjen ! Framåt kommer det bilder efter renoveringar ! Kramar !
♥️ALSTAD SÖREN,,AMELIE PLANCK,Anders Rackow,ANNA CARIN ÖSTLUND,ANNA KLARA ZETTERSTRÖM,ANNA LARSEN,CHARLOTTA BLADH,Christina Ridderstråle,Christine Lindgren,DANIEL EMILSON,DAVID VUJIC,EBBA HENNING PLANCK,EMILIA BJERLESTAM,EVA BERGMAN,GILLA KRUSE,Grimås Hovhammar, Charlotta,INGVAR THELL,Isaksson, Anna, Jakob Lassen, ANITA SUNDBLAD,Jenny Klefström, Immi Adamsson, Johansson, Kenneth,KAJSA NILSSON,KROOK,MICAELA CAROLINE,Lars Gelin, ,LEIF OLSEN,LINDA BURENIUS MAGNUSSON,LINDA SAKKET,LISA LOEB,LJUNGBLOM,CHRISTINA,MAGDALENA HOLM,MAGNUS ANDERSSON,MARIE ENBUSKE,Mats Oretorp,Mattias Hedstrand Mårtensson,MÅRTENSON JONAS,OLGA WRANGEL VON BREHMER,OLLE LOEB,Peter Henning, Petter Börsum,POROMAA,LARS,Richard Allgårdh,Roger Häggqvist,Tor Joachim Kamsvåg,Åsa Uddén,ÅSA ÅSTRAND,Åse Lagerqvist von Uthmann 

♥️


Hjälpfrågan var: 

Vi har bestämt oss för att renovera två stora skolor: Kolahun Elementary Public School och Bolahun Public High School i Lofa Liberia. De sönderrostade taken läcker som såll i de tropiska regnen – vilket drabbar undervisningen och är hälsofarliga för barnen.

Projekten är inte helt finansierade ännu. En givare ställer upp med upp till 30 000:- till, givet att fler hänger på och bidrar. Därför dubblas din gåva ! 

Pengarna ska gå till att fixa taken i skolorna. Om du undrar varför det behövs och vad det kostar, kolla in bilderna. Swish: 123 618 18 20 eller bankgiro 876-6834

Kostnaderna för renoveringarna är knappt 400 000. Ca 1900 elever får nyttan varje år. Om vi räknar på att skolmiljön håller i 15 år, ger det en kostnad på bara 14kr/elev och år för en radikal förbättring!!   Din gåva gör stor nytta.

100% av gåvor till Utbildningsfondens går direkt till projekten i Liberia & med bevisad hög effektivitet.

Takproblem

Rost och hål överallt

Material till tak i Bolahun

Material till tak i Kolahun