853 695 SEK

Utbildningsfonden tackar alla sina givare för 853 695:- under 2017. 100% av gåvorna går enligt stadgarna till kostnader i Liberia och ändamålet – dvs utbildning i Liberia.

Pengarna har delvis använts till att färdigställa Segisu-skolan i Lofa. Men framförallt är det grundplåten i de tre helt nya skolor som nu byggs i otillgängliga byar i Lofa-regionen, nämligen F Bambayan, Pasowolahun och Lucasu. Totalt byggs 24 st klassrum, torrdass, skolmöbler, skolböcker etc.

Vi gillar transparens. Om du undrar hur budgeten ser ut för en skola, så kan du se vad allt kostar i bilden nedan.

Vi är mycket stolta över den blandning av engagerade givare som har möjlighet att årligen ge extra stora stöd och alla de givare  som stöttar våra insamlingar löpande. I Liberia är BNP ca 10:-/dag. Då bli alla gåvor stora. Förutom ovärderliga fina skolplatser och hopp blir våra projekt oerhört viktiga injektioner i lokala ekonomin.

Ikväll ser Liberia ut att för första gången på 70 år skifta makten på ett fredligt och demokratiskt sätt.

Vi är mer övertygande än någonsin att stöd till utbildning ock kunskap alltid är rätt. Vi är stolta över det vi skapar tillsammans.

Vi önskar alla ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt År !