Om ni undrar var teamet varit hittills…se karta! & Tack!

Vi kommer snart kunna ha med en interaktiv karta på hemsidan där alla platser som fått vårt stöd syns på en karta. Vi måste byta WordPress-installation på kuppen, så det kommer inom någon vecka. De platser som syns nedan är inte exakta. Pågående stora utdelningen i avlägsna Lofa är inte med ännu, bara platserna från första stödet.

Det är en imponerande insats som alla gåvor tillsammans ger! Senast tackar vi Carl Lindgren för stora stödet på 50 000:-, Rotary i Tidaholm för 10 000:-, IT-företaget Genti, Staffan Planck och många fler. Vi kommer samla ihop ett bättre och större tack – just nu är fokus på att fixa mera hjälp!

Till nästa omgång hoppas vi på att kunna ha exakta positioner, vi har skickat ner en GPS till teamet, som vi ska försöka se om vi kan använda vid varje utdelning. Här tackar vi generösa IT-företaget Youni AB med partnern Experion som gjort detta ideellt.

Om man klickar på markören kommer det synas vad som delats ut där och ibland bilder. Men inte riktigt än.

Maps being developed