East Capital ger stor en gåva på 100.000:- till Margibi fas 3 !

Vi har precis fått det fantastiska beskedet att fondbolaget East Capital omgående stödjer vår konkreta snabba kamp mot Ebolan med 100.000:- . Ett stöd som betyder att vi, tillsammans med ett stort antal gåvor, vet att vi nu kommer ha ett bra projekt att starta upp inom kort i regionen Margibi, som är en av de mest drabbade delarna där utvecklingen är som sämst.

Ett stöd som inom kort kommer att jobba för att effektivt begränsa smittspridningen hos det mest utsatta. När ett företag som är proffs på investeringar, ”investerar” i den enkla snabba effektiva metod vi skapat tillsammans mot Ebolan, blir vi alla stolta. Så här motiverar företaget sitt stöd.

“East Capital giving financial aid of SEK100,000 to Utbildningsfonden to help prevent the spreading of the Ebola virus in Liberia. The Ebola situation in Liberia is alarming and the worst one in Africa. Time is critical. Aid organised by Utbildningsfonden is proven to be direct, fast and efficient (plus we have received firsthand information from people in charge of the project). The aid will be used to increase hygiene and prevent the spreading of the desease by purchasing and distributing chlorine”.

Stort stort tack för det stora stödet !

east capital