Ebola2 – En succe!! Just nu: 288.950:- till i Klorininsatsen!

Vi har nu tillsammans totalt samlat in 288.950:- ,
med 30h kvar att samla in!

you have the power

I samband med att resultaten från första projektet (klart på en vecka) är klara och Ebola-katastrofen har blivit allt mer uppmärksammad, så har Klorinkampanjen projekt 2 fått större stöd än vi siktat på. Vi har tillsammans vida överträffat målet att samla in ytterligare 75.000:- under denna vecka. Det beror mycket på det breda stöd vi kunnat visa från alla som redan stött – tack tack!

Eftersom en låda klorin kostar 100:- så kan ni förstå att vi nu kommer kunna leverera en mycket betyda insats i nästa omgång till de som är mest drabbade. Vi kan bidra rejält till att snabbt och effektivt minska smittspridningen av Ebolan. Kostnaden ska även täcka hinkar, tvål och ris. Vi avser att koncentrera oss på Lofa County. Skälen är de stora behov vi såg i första projektet och att det ligger långt från Monrovia på dåliga vägar, så stödet är dåligt där.

Vi tackar stort alla som gett,  och de företag/privatpersoner som tagit i under pågående spurten. Nu sprintar vi på så kanske vi kan nå 300.000:- om vi hjälps åt!

  • Utbildningsfonden och dess långsiktiga givare från tidigare insamlingar  (70.000:-)
  • Alla vänner och deras vänner* som totalt just nu stött (51.450:-)
  • Yeoville AB, genom Risto Silander (35.000:-)
  • Youni AB, genom Peter Henning (35.000:-, varav 7.500 i Ebola1)
  • Erik Salen 35.000:-
  • Erik Mitteregger 35.000:-
  • Max Mitteregger Kapitalförvaltning AB  35.000:-

*Alla (listan kommer slutkollas i veckan) härliga goda vänner och deras vänner som stött omgång 2 är:

Anders Hillström, Anders Olsson, Anders Rackow, Andreas Cornacchini, ANITA JOHANSSON, ANN DANIELSSON, ANNA HILLERTZ BRÄNNSTRÖM, ANNA KARI SCHMIDT ALMLÖF, ANNA KARIN WALLBERG, ANNE YTTERSKOG, Anonym kompis1, Anonym kompis2, ARNOLDSSON,ANNA, BERNDT KOCKUM, BIRGITTA OLSSON, BO ANDERS SPÅNGBERG, BODIL HILDEMAR, BRITA FORSSTRÖM, BRITA PLANCK, CAMILLA SVARFVAR, CARINA ANDERSSON, CARL JOHAN HÅKANSSON, CAROLA BROBERG, CAROLINA APPELQVIST, CECILIA FRITZDORF, Charlotta Grimås Hovhamma, CHRISTER TÄRNDAL, Christina Birgitta Ekblom, CHRISTINA ELISABETH THIEX, Christina Ljungvall, CHRISTINE FORSBERG, CHRISTOFFER JONSSON, Cia Zingmark, CLAES LÖFGREN, DAVID GRANSTRÖM, David Wolgers, DIGEX AB, DUMS GÜNTHER, Elisabeth Jacobsson, ELISABETH THORNÉ, ERIC FORSMARK, ERIK LIDMAN, EVA JONSSON, FATMA ARISOY , FRIDA ROSENBLOM, GÖRAN SJÖSTRÖM, HAMVIK NILS, HELENE MAYER, HENRIK LARSEN , INGER NORDIN , INGRID MAGNUSSON PICHLER, JAAN KIVILOOG, JAKOB LASSEN, Jan Agri, JANETTE COHEN SCALIE , JANSSON LEIF, JENNY KLEFSTRÖM, JENNY OLSSON, JENNY REITHNER, JESSICA LINDGREN STOMBERG, Jessica Lundström, JESSICA VOXLIN, JOHAN BLOMSTRAND, JOHAN GRUNDSTRÖM ERIKSSON, JOHAN LINZANDER, JOHAN MAGNUSSON, JOHAN SÖDERBERG, JOHANNA ERIKSSON, JOHNNY STÅHLBERG, JONAS NIELSEN, KARIN KARLSSON, KARIN WENDT , Kenneth Johansson, Kerstin Larsen, KERSTIN REITHNER, KERSTIN RISBERG, KJELL BERGQVIST, KJELL-ÅKE LINDBERG, KLAS STOCKMAN, NINA KOPP, KRISTINA ÄLVEBY, LARS FAHLÉN, Lars Gelin, LARS KOCKUM, LARS NORDÉN, LEIF OLSEN, LIISA KIVILOOG, Lilian Bartee, Lina Weetman, LINDA BURENIUS MAGNUSSON , LOEB STEFAN, LOTTEN ZETTERSTRÖM, MAGNUS INGMARSSON, MAGNUS LAGERQVIST, MALCOLM REUTERSWÄRD, MALIN PAPPILA, MARIA HANSSON, MARIA WESTIN, MARIA ÖRTENHOLM, MARIANNE DALHEM ERSSON, MARIELL SANDER LINDSTRÖM, Mario Dahlgren, MATS RINMAN , Mats Ulestig, MATS WEBJÖRN, MICHELLE VON GYLLENPALM, MIKAEL LUNDIN, Mikael Vester, Monica Björklund, MONIKA SWENSSON, NANNIE ODELHOLM REJE, OLLE LOEB, PIA JANSSON, PIA TARKPEA, PONTUS BJÖRNSSON, PONTUS LINDBLAD, Rita Ohlsson, Robert Thelander, ROGER HÄGGQVIST , Sara Andersson, SARA BJÖRKLUND, Amita Shrestha Bäcker, SABINE SIGFRIDSSON, Sjödells förlag gm Lena Sjödell, SOFIA ALBINSSON, STAFFAN PLANCK, STIG MARTINSSON, Susanna Hedberg, SUSANNE ELLINGSWORTH, SUSANNE LINDGREN, TOBIAS SAKKET, TOMAS HÄGG, TOMAS KARL GUSTAV GUSTAVS, Tomas Tegfors, TOVE STRAUSS, ULRIKA LORENTZON, ULRIKA SCHOERNER STRAND, Victor Lundberg